Terms and Conditions - iklanekamaya.com

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Terma dan Syarat
(Sila baca dengan teliti 9 klausa terma dan syarat sebelum anda hantarkan iklan anda dalam iklanekamaya.com)
   
1.
iklanekamaya.com TIDAK bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung terhadap sebarang kerugian, kehilangan keuntungan akibat daripada  kepercayaan, pergantungan dan penggunaan sebarang jenis maklumat iklan yang terkandung dalam laman web ini.
2. iklanekamaya.com TIDAK bertanggungjawab dan menyokong mana-mana iklan produk, perkhidmatan, komentar, ulasan, pandangan, cadangan dan/atau maklumat lain yang terkandung dalam laman web in.
3. iklanekamaya.com mempunyai hak untuk menamatkan atau menggantung akaun tidak aktif ATAU kandungan dalam iklan anda yang berunsurkan seks atau gambar separa seksi, perkauman, sesitiviti kaum dan bersifat spam.
4. iklanekamaya.com mempunyai hak untuk mengemaskini atau menghapuskan iklan yang tidak berkaitan. Penghapusan iklan dilakukan tanpa sebarang notis. Anda boleh hubungi kami melalui "Contact Us" untuk sebarang kemusykilan.
5. Segala maklumat profil yang anda berikan seperti email, nombor telefon dan alamat. Pihak kami tidak akan dedahkan kepada sesiapa bagi tujuan kegunaan tertentu.
6. Anda boleh mengubahsuai, menghapus serta menambah mana-mana iklan anda ATAU mengemaskinikan profil melalui "Dashboard" yang disediakan. Justeru anda perlu "Register" terlebih dahulu sebagai pengguna yang sah dan berdaftar.
7. Dalam keadaan tertentu, iklanekamaya.com berhak untuk mengubah, membatal atau menambah klausa terma dan syarat tanpa notis.
8. Iklan berbentuk PREMIUM mestilah dibayar terlebih dahulu kepada iklanekamaya.com sebelum ianya disiarkan secara eksklusif oleh kami.
9. Sekiranya maklumat yang dikehendaki TIADA dalam laman web ini, anda boleh menghubungi kami dengan menggunakan borang "Contact Us".
   
  Admin, iklanekamaya.com

 

Comments  

# Gabbie 2018-04-18 14:29
sgat baik
# Badrol Hisham Shah 2018-05-16 08:49
Alright
# Shandy 2018-05-17 13:43
bagus
# Shandy 2018-05-19 11:07
SGT BAIK
# aryie arch 2018-05-20 02:51
good
# ALI 2018-05-23 13:04
good

You have no rights to post comments, please login your account first.