Adverts - NNS MP4 Player 7 inci (Borong)


NNS MP4 Player 7 inci (Borong)

Popular Sale

MYR 135.00

Description

ARRGGHH...!! SERBA SALAH DIBUATNYA. ANAK NAK TENGOK KARTUN TAPI DATA INTERNET DAH NYAWA2 IKAN. LEPAS NI DAH TAKLEH ONLINE LAA....
.
.
Ibu2 pernah tak andaa gelabah sbb data phone selalu habis dek kerana anak tengok kartun kat youtube? Asik nk kena langgan data jee..tak habis-habis kena menabung kt top up.
.
Tak bagi anak tengok kartun, asik meragam tak habis. Dah bagi tengok, runsing pasal nak kena topup lagi. Arrggghhh..serba salah dibuatnya.
.
Naahh..sekarang tak perlu nak susah hati lagi. Ada jalan penyelesaian..mp4 yang diisi penuh dengan pengisian cerita-cerita kartun kegemaran kanak-kanak. 
bgtau ja nak berapa unit. 
.
-----
KEISTIMEWAAN 
-----
✔..FULL HD LCD -Sgt jelas kualiti Video
✔..SPEAKER 10X LEBIH KUAT DARI HP PALING MAHAL
✔..BATT BOLEH CAS
✔..SUPPORT KEBANYAKKAN FORMAT VIDEO & MP3
✔..FREE PERISIAN VIDEO QURAN & PENDIDIKAN AGAMA YG SGT2 BERMANFAAT TERMASUK LIST INDEX
.
?ISI KANDUNGAN
?mengandungi lebih kurang 340 video kartun yg ditapis dan sesuai utk semua knak2 islaam..bukan setakat hiburan semata2, juga dimuatkan dgn video doa2 harian,zikir,pembelajaran awl kanak2 dan lagu2 mmg complete pakej
 belajar alif ba ta
 Doa dan zikir
 Voice of ummi
 nasyid
 Belajar abc
 lagu kanak2 ( alif&mimi, pd zaman dahulu, didi&friends, upinipin )
 kisah nabu dan banyak lagi
bukan anak2 je suka,ibu bapa pon layan sekali terutama bapak.hehe?
.
?KELEBIHAN PRODUK?
jimat kuota tenet
blh tgok mana2 shaja kedai mkn,dlm kete atau balik kmpung
x perlu dah berebut fon andaa dgn anak2 kebarangkalian utk pecah mmg tiinggiii sbb sy pernah alaminya?
paling penting anak2 dpt berhibur

Whatsapp 0122974877
Whatsapp 0122974877
Whatsapp 0122974877

 

More details

Name Description
Seller Type Owner
Website

Ad details

Ad ID : 1696
3 months, 5 days ago
174 Views

Advertiser details

Kamaruddin Omar (12)
0122974877
Contact Advertiser Share

Add comment

 

Contact form

Sorry, you need to register or login first.

What's wrong with this ad?

Sorry, you need to register or login first.

Add to favorites

Sorry, you need to register or login first.

Related Adverts

1 CREAM SPL ACNE 081316077399/ 28DC4599 menghilangkan jerawat
1 week, 4 days ago
11 Views
1 Ibnu Sina Digital Eyewear
3 months, 16 days ago
83 Views
3 MAXI HAIR BIOTIN PREMIUM - BOTAK & JARANG
2 months, 2 weeks ago
97 Views
1 ANIMATE VIT E vit pemutih wajah dan mencegah penuaan 081316077399
3 months, 22 days ago
69 Views
1 IVONI OIL [081316077399] perontok segala macam bulu dengan cepat BB. 28dc4599
1 week, 4 days ago
12 Views
1 HIP UP CREAM [081316077399] krim pembesar bokong padat sexy dan indah BB. 28dc4599
3 weeks ago
15 Views
2 Cabin
3 months, 17 days ago
76 Views
1 NOSE UP [081316077399] alat pemancung hidung mancung secara permanen BB. 28dc4599
3 weeks ago
15 Views
1 Domain asialandtravel
1 week, 3 days ago
20 Views