Adverts - BEAUTEASLIM FAT BURNER


BEAUTEASLIM FAT BURNER

Popular Buy now

MYR 50.00

Description

Macam mana Beauteaslim turunkan berat badan?
Dengan naikkan metabolism rate dan supress your appetite. Bila appetite takde,
food intake kurang atau u akan kurang masukkan makanan dalam badan,dan
badan terpaksa membakar dan attack lemak2 terkumpul dan degil dlm badan,
dalam masa yang sama naikkan metabolism rate. Bila metabolism rate tinggi u
susah gemuk dan sentiasa kurus la, contoh orang metabolism rate tinggi adalah org
yg active bersukan
Soalan cepumas!!
Kalau stop beauteaslim naik tak badan??
Kalau stop memang tak naik badan, tapi u pun kena jaga makan, apa2 suplement pun ,
kalau ambik dah kurus pastu melantak tak ingat dunia memang akan naik balik . So bila
dah susah susah nak kurus kena la jaga ya. Beauty is pain
Sesuai umur berapa?
15 ke atas
Period boleh makan tak?
Boleh.
Boleh campur supplement lain tak?
Boleh-boleh campur supplement lain kecuali slimming pills/fat burner.
Kalau dah kurus kena ambik beauteaslim lagi tak?
Tak perlu dah, ambik beauteaslim untuk dapatkan berat ideal lepas tu boleh stop.
Berapa saya perlu beli beauteaslim?
Tengok berapa lemak nak di buang
Nak buang 5kg = 1 box Nak buang 10kg = 2box Nak buang 15kg = 3 box
Kalau dah beli kena makan hari2 dan tak boleh stop. Please be discipline hanya
utk 10 / 20 / 30 hari sahaja. Nak kurus kan!!
Hari ke berapa akan nampak result???
Hari ke 2 & 3,  biasanya berat akan start menurun
Penurunan yang ideal ialah 300-500grams sehari!
Kalau nak plan pregnant boleh consume beutea tak?
Boleh , start after period.

wassap admin : 019-7638500 wassap admin : 019-7638500 wassap admin : 019-7638500 more info see our web : http://beautiesecret.com

 


More details

Name Description
Seller Type Agent
Website http://beautiesecret.com

Ad details

Ad ID : 2890
Johor, MALAYSIA - 81350
Sun 08 Jul 2018 7:28 pm
297 Views

Advertiser details

lieyza (10)
019-7638500
Contact Advertiser Share

Contact form

Sorry, you need to register or login first.

What's wrong with this ad?

Sorry, you need to register or login first.

Add to favorites

Sorry, you need to register or login first.

Related Adverts

2 THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA MENGANJALKAN KULIT YANG KENDUR
Sun 08 Jul 2018 11:15 pm
55 Views
1 Jom sihat
Tue 10 Oct 2017 12:57 am
497 Views
1 Masa untuk grab PROMOSI Maajun Anggun Bistari.
Tue 09 Jan 2018 12:56 pm
191 Views
3 BEAUTEASLIM FAT BURNER
Sun 08 Jul 2018 7:28 pm
298 Views
1 Themera Madu Power
Wed 19 Sep 2018 12:38 pm
Views
1 CREAM BEEN PINK perawatan wajah alami 081316077399/ 28dc4599
Fri 12 Jan 2018 11:33 am
160 Views
1 SALON SHAPER [081316077399] alat perawatan kuku lengkap BB. 28dc4599
Fri 12 Jan 2018 11:44 am
189 Views
2 a'Muqtir
Sun 31 Dec 2017 3:40 pm
209 Views
2 TricaJuice Untuk Tenaga Batin Lelaki
Mon 09 Jul 2018 1:50 pm
49 Views
1 HELLO KITTY SPA pengangkat daki 081316077399/ 28dc4599
Fri 12 Jan 2018 11:46 am
239 Views