Adverts - LOOKET LIFETIME


LOOKET LIFETIME

Popular Limited offer

Description

Dulu Susah, Sekarang Senang Kalau dulu orang nak beli barang, kena bagi nombor wasap kat dia. Tiba-tiba dia reply “Saya tak ada wasap, boleh telegram tak?” Jem, kalau anda tak ada telegram, dah susah kerja plak. Bila dah telegram dengan dia, kita suruh dia follow akaun sosial “Puan, nanti jangan lupa follow instagram saya ye” Dia pula reply “Saya tak ada instagram, ada linkedin dengan twitter je” Mak aih, lagi jeng~ — SEKARANG — Sekarang situasi tu takkan berlaku dah sebab mereka boleh : + Pilih sendiri nak contact anda guna apps apa + Pilih sendiri nak follow akaun mana satu + Pilih sendiri produk apa yang nak dibeli Semua ni hanya dalam 1 link sahaja. Semua ada dalam tu. Siapa nak sistem ni, sekarang ada akses lifetime. Boleh baca info di sini (http://nak.la/OFzT) Anything, boleh tanya saya Mohammed Nur Azam (MNAzam) Ps: Akses lifetime ni harga tinggi tapi berbaloi beb, bayar sekali je~ Info di sini (http://nak.la/OFzT) Ni contoh link dh siap https://www.looket.me/IMMNAzam

More details

Name Description
Seller Type Agent
Website LOOKET LIFETIME
Motto Quotes Support Lifetime

Ad details

Ad ID : 5075
Sat 27 Jan 2018 9:08 am
246 Views

Advertiser details

Mohammed Nur Azam Bin Rahmat (1)
Contact Advertiser Share

Contact form

Sorry, you need to register or login first.

What's wrong with this ad?

Sorry, you need to register or login first.

Add to favorites

Sorry, you need to register or login first.

PREMIUM Ads Package

Related Adverts

2 MP4002 PHOTOCOPY MACHINE RICOH BRANDED
Thu 14 Dec 2017 3:32 pm
201 Views
2 MP3350B BLACK AND WHITE PHOTOCOPY MACHINE
Tue 12 Dec 2017 3:28 pm
122 Views
2 MP5001 COPIER AT VALUABLE PRICE
Tue 12 Dec 2017 3:31 pm
139 Views
2 PENGHALAU HAIWAN PEROSAK (SOLAR PEST REPELLER)
Tue 12 Dec 2017 11:36 am
244 Views
2 RICOH MP 2851 BEST COPIER IN TOWN
Tue 12 Dec 2017 2:56 pm
173 Views
2 MPC4000
Wed 13 Dec 2017 11:58 am
171 Views
2 MPC3300 PHTOCOPY MACHINE GOOD LOOK
Tue 12 Dec 2017 3:56 pm
136 Views
2 AIRPOS TERMINAL : VISA & MASTER , DEBIT KAD. ALIPAY , e-WALLET  TERMINAL
Fri 25 May 2018 12:46 pm
68 Views
2 MP5001 RICOH MACHINE AT LOOW VALUE
Thu 14 Dec 2017 3:46 pm
231 Views
2 RICOH MPC4502 WITH ATTRACTIVE VALUE
Wed 13 Dec 2017 11:38 am
176 Views