Adverts - LOOKET LIFETIME


LOOKET LIFETIME

Popular Limited offer

Description

Dulu Susah, Sekarang Senang Kalau dulu orang nak beli barang, kena bagi nombor wasap kat dia. Tiba-tiba dia reply “Saya tak ada wasap, boleh telegram tak?” Jem, kalau anda tak ada telegram, dah susah kerja plak. Bila dah telegram dengan dia, kita suruh dia follow akaun sosial “Puan, nanti jangan lupa follow instagram saya ye” Dia pula reply “Saya tak ada instagram, ada linkedin dengan twitter je” Mak aih, lagi jeng~ — SEKARANG — Sekarang situasi tu takkan berlaku dah sebab mereka boleh : + Pilih sendiri nak contact anda guna apps apa + Pilih sendiri nak follow akaun mana satu + Pilih sendiri produk apa yang nak dibeli Semua ni hanya dalam 1 link sahaja. Semua ada dalam tu. Siapa nak sistem ni, sekarang ada akses lifetime. Boleh baca info di sini (http://nak.la/OFzT) Anything, boleh tanya saya Mohammed Nur Azam (MNAzam) Ps: Akses lifetime ni harga tinggi tapi berbaloi beb, bayar sekali je~ Info di sini (http://nak.la/OFzT) Ni contoh link dh siap https://www.looket.me/IMMNAzam

More details

Name Description
Seller Type Agent
Website LOOKET LIFETIME
Motto Quotes Support Lifetime

Ad details

Ad ID : 5075
Sat 27 Jan 2018 9:08 am
176 Views

Advertiser details

Mohammed Nur Azam Bin Rahmat (1)
Contact Advertiser Share

Contact form

Sorry, you need to register or login first.

What's wrong with this ad?

Sorry, you need to register or login first.

Add to favorites

Sorry, you need to register or login first.

PREMIUM Ads Package

Related Adverts

2 MPC3300 RICOH PHOTOCOPY MACHINE
Wed 13 Dec 2017 12:04 pm
103 Views
2 mpc4502 ricoh colour machine
Thu 14 Dec 2017 2:45 pm
124 Views
2 MPC5502 RICOH PHOTOCOPY LOW PRICE
Thu 14 Dec 2017 3:13 pm
141 Views
2 MP3351  PHOTOSTAT MACHINE B/W
Wed 13 Dec 2017 2:03 pm
133 Views
2 MP3350B RICOH BRAND PHOTOCOPY MACHINE ATMARKET NOW
Wed 13 Dec 2017 1:58 pm
108 Views
2 MP4000B RICOH MACHINE
Thu 14 Dec 2017 3:28 pm
136 Views
2 MP5001 RICOH MACHINE AT LOOW VALUE
Thu 14 Dec 2017 3:46 pm
183 Views
2 MPC 5000  RICOH BRAND PHOTOCOPY MACHINE
Thu 14 Dec 2017 2:50 pm
122 Views
2 MP4000 RICOH  BRAND MACHINE EASY TO USE
Wed 13 Dec 2017 1:55 pm
125 Views
2 MPC3002 RICOH COPIER MACHINE ON SALE NOW
Wed 13 Dec 2017 1:13 pm
122 Views