Adverts - LOOKET LIFETIME


LOOKET LIFETIME

Limited offer

Description

Dulu Susah, Sekarang Senang Kalau dulu orang nak beli barang, kena bagi nombor wasap kat dia. Tiba-tiba dia reply “Saya tak ada wasap, boleh telegram tak?” Jem, kalau anda tak ada telegram, dah susah kerja plak. Bila dah telegram dengan dia, kita suruh dia follow akaun sosial “Puan, nanti jangan lupa follow instagram saya ye” Dia pula reply “Saya tak ada instagram, ada linkedin dengan twitter je” Mak aih, lagi jeng~ — SEKARANG — Sekarang situasi tu takkan berlaku dah sebab mereka boleh : + Pilih sendiri nak contact anda guna apps apa + Pilih sendiri nak follow akaun mana satu + Pilih sendiri produk apa yang nak dibeli Semua ni hanya dalam 1 link sahaja. Semua ada dalam tu. Siapa nak sistem ni, sekarang ada akses lifetime. Boleh baca info di sini (http://nak.la/OFzT) Anything, boleh tanya saya Mohammed Nur Azam (MNAzam) Ps: Akses lifetime ni harga tinggi tapi berbaloi beb, bayar sekali je~ Info di sini (http://nak.la/OFzT) Ni contoh link dh siap https://www.looket.me/IMMNAzam

More details

Name Description
Seller Type Agent
Website LOOKET LIFETIME
Motto Quotes Support Lifetime

Ad details

Ad ID : 5075
Sat 27 Jan 2018 9:08 am
28 Views

Advertiser details

Mohammed Nur Azam Bin Rahmat (1)
Contact Advertiser Share

Contact form

Sorry, you need to register or login first.

What's wrong with this ad?

Sorry, you need to register or login first.

Add to favorites

Sorry, you need to register or login first.

PREMIUM Ads Package

Related Adverts

2 MPC5501  PHOTOCOPY MACHINE
Wed 13 Dec 2017 1:21 pm
29 Views
2 MP3351  PHOTOSTAT MACHINE B/W
Wed 13 Dec 2017 2:03 pm
38 Views
2 MPC 2800 COLOUR COPIER MACHINE ON SALE NOW AT TIDY
Tue 12 Dec 2017 3:52 pm
36 Views
2 MPC3501 RICOH BRAND PHOTOCOPY MACHINE AT LOW PRICE
Thu 14 Dec 2017 3:06 pm
32 Views
2 MPC3501 RICOH BRAND PHOTOCOPY MACHINE
Wed 13 Dec 2017 1:09 pm
31 Views
2 MP4001 RICOH BRANDED MACHINE
Thu 14 Dec 2017 3:30 pm
51 Views
2 MPC5000 COLOUR PHOTOCOPY MACHINE AT MARKET NOW
Tue 12 Dec 2017 3:45 pm
41 Views
2 MP5002 RICOH COPIER MACHINE
Wed 13 Dec 2017 1:48 pm
53 Views
2 MPC 5502 COLOUR PHOTOCOPY MACHINE
Tue 12 Dec 2017 4:04 pm
39 Views
1 LOOKET LIFETIME
Sat 27 Jan 2018 9:08 am
29 Views