Adverts - Kerengga slimming chocolate shake


Kerengga slimming chocolate shake

Sale

Description

Assalamualaikum Apa itu Kerengga Chocolate Shake? minuman berperisa milo ais yang sedap difomulasi untuk membantu meningkatkan metabolism badan kita serta membantu mencairkan lemak tepu di bahagian tertentu (peha, lengan , perut) macam fat burner . tidak ada side effect seperti kerap buang air besar kerana produk sebegitu boleh merosakkan usus besar kita tetapi produk kita akan membuatkan kita terasa haus , berpeluh atau panas, kerap buang air kecil kerana effect dari pembakaran lemak tepu kita .. jadi kita digalakkn minum banyak air . testimoni banyak yang berjaya kurangkan berat min 3 kg seminggu !! Dan ada yg lagi gempak korang boleh tgok kat hq setiap testimoni . pengiktirafan pengkelasan makanan dari KKM Cara Minum : untuk berat 80kg kebawah, kami sarankan 1 sachet untuk sehari , ambil selepas makan . untuk berat 80 kg keatas , 1 sachet selepas breakfast dan 1sachet selepas mkan tengahari selma seminggu tidak ada pantang apa apa.. lantak la nak bedal apa pun. abam- abam nk fit nak sado, cutting phase pon bole try shake nih, utk dapat body definition...try kalu x cay, mesti ngam punye Kite 4 hari je da turun 2kg..korang nak gemuk time raya ke Read more at https://www.mudah.my/Kerengga+slimming+chocolate+shake-65633527.htm#5mhyI01fuo3EAT6s.99

More details

Name Description
Seller Type Agent
Website https://www.instagram.com/prettyposh769/
Motto Quotes I myself is user & testimony of all my selling products, based on own experience not just a trader, I choose, I test, I experience, only then I suggest the good brand to be shared among consumer. Still developing myself, my life, so feel free to contact me for product enquiry, for discussion, for anythings.

Ad details

Ad ID : 6428
taman seri permata,Melaka, MALAYSIA - 78300
Wed 02 May 2018 11:26 am
45 Views

Advertiser details

Nur Farhana Ahmad (3)
0167146969
Contact Advertiser Share

Contact form

Sorry, you need to register or login first.

What's wrong with this ad?

Sorry, you need to register or login first.

Add to favorites

Sorry, you need to register or login first.

PREMIUM Ads Package

Related Adverts

1 RAPIBUST BREAST MASK WA 081316077399/ 28DC4599
Fri 12 Jan 2018 11:48 am
155 Views
1 MYMI WONDER PATCH PAHA Mengecilkan paha 081316077399/ 28dc4599
Fri 12 Jan 2018 11:53 am
130 Views
1 Candy B+ Complex
Thu 11 Jan 2018 11:36 pm
278 Views
1 BLACK MAGIC SHAMPOO KEMIRI 081316077399 pemanjang dan penumbuh rambut
Fri 15 Dec 2017 12:30 pm
115 Views
2 UMPAMA KEMBALI REMAJA - ALPHA CAPSULE PRODUK KESIHATAN UNTUK LELAKI SEJATI
Sat 03 Feb 2018 10:40 pm
244 Views
1 MISS MOTER VIOLET membakar lemak pada tubuh 081316077399/ 28dc4599
Fri 15 Dec 2017 12:23 pm
111 Views
1 SALON SHAPER [081316077399] alat perawatan kuku lengkap BB. 28dc4599
Fri 15 Dec 2017 11:50 am
117 Views
1 Mahu
Wed 23 May 2018 12:32 am
23 Views
1 Lemonex Detox Penang
Sun 22 Oct 2017 4:04 am
216 Views
1 JUS PHYTAX
Wed 28 Mar 2018 2:53 pm
88 Views