Adverts - Kerengga slimming chocolate shake


Kerengga slimming chocolate shake

Popular Sale

Description

Assalamualaikum Apa itu Kerengga Chocolate Shake? minuman berperisa milo ais yang sedap difomulasi untuk membantu meningkatkan metabolism badan kita serta membantu mencairkan lemak tepu di bahagian tertentu (peha, lengan , perut) macam fat burner . tidak ada side effect seperti kerap buang air besar kerana produk sebegitu boleh merosakkan usus besar kita tetapi produk kita akan membuatkan kita terasa haus , berpeluh atau panas, kerap buang air kecil kerana effect dari pembakaran lemak tepu kita .. jadi kita digalakkn minum banyak air . testimoni banyak yang berjaya kurangkan berat min 3 kg seminggu !! Dan ada yg lagi gempak korang boleh tgok kat hq setiap testimoni . pengiktirafan pengkelasan makanan dari KKM Cara Minum : untuk berat 80kg kebawah, kami sarankan 1 sachet untuk sehari , ambil selepas makan . untuk berat 80 kg keatas , 1 sachet selepas breakfast dan 1sachet selepas mkan tengahari selma seminggu tidak ada pantang apa apa.. lantak la nak bedal apa pun. abam- abam nk fit nak sado, cutting phase pon bole try shake nih, utk dapat body definition...try kalu x cay, mesti ngam punye Kite 4 hari je da turun 2kg..korang nak gemuk time raya ke Read more at https://www.mudah.my/Kerengga+slimming+chocolate+shake-65633527.htm#5mhyI01fuo3EAT6s.99

More details

Name Description
Seller Type Agent
Website https://www.instagram.com/prettyposh769/
Motto Quotes I myself is user & testimony of all my selling products, based on own experience not just a trader, I choose, I test, I experience, only then I suggest the good brand to be shared among consumer. Still developing myself, my life, so feel free to contact me for product enquiry, for discussion, for anythings.

Ad details

Ad ID : 6428
taman seri permata,Melaka, MALAYSIA - 78300
Wed 02 May 2018 11:26 am
117 Views

Advertiser details

Nur Farhana Ahmad (3)
0167146969
Contact Advertiser Share

Contact form

Sorry, you need to register or login first.

What's wrong with this ad?

Sorry, you need to register or login first.

Add to favorites

Sorry, you need to register or login first.

Related Adverts

2 Xtra Inch V2 Supplement Lelaki Terbaik
Thu 11 Jan 2018 12:37 am
199 Views
1 NOSE SECRET 3D alat pemancung hidung 081316077399/ 28dc4599
Fri 15 Dec 2017 12:06 pm
182 Views
1 WHITELIGHT TEETH alat pemutih gigi 081316077399/ 28dc4599
Fri 15 Dec 2017 11:57 am
222 Views
1 Mahu
Wed 23 May 2018 12:32 am
117 Views
1 FRUTABLEND memutihkan kulit seluruh bagian tubuh 081316077399/ BB. 28DC4599
Fri 15 Dec 2017 12:25 pm
194 Views
1 Themera Madu Power
Wed 19 Sep 2018 12:38 pm
19 Views
2 Trica Juice Untuk Tenaga Batin Lelaki ( maca, tribulus terrestris )
Mon 09 Jul 2018 1:50 pm
76 Views
1 BEDAK VER 88 BOUNCE UP PACT 081316077399/ 28DC4599
Fri 15 Dec 2017 11:53 am
202 Views
2 pink lady
Fri 28 Sep 2018 9:31 am
Views
2 Pink Lady Untuk Tubuh Menawan
Fri 28 Sep 2018 2:22 pm
Views