Adverts - Polish Face Ninaskincare MURAH DAN ORIGINAL


Polish Face Ninaskincare MURAH DAN ORIGINAL

Popular Buy now

Description

Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #PolishFaceNina #FacePolishNina ni tau!! Kesan bole nampak seawal 1 minggu. 2 minit je nak guna utk dptkan kulit camni ? 20g Semakin polish semakin glowing.. makeup makin shining.. dah lah murah .. testi byk membukit... Polish Face Nina kandungan terbaik sugar sweet almond cocoa butter vit e strawberry seed micro collagen menambah seri shine glowing hilang parut kecut jerawat pudar jeragat cerahkn kulit Polish pkai bile u free tak kisah waktu bile pun.. cuci muka jgn lap sapu polish gosok 3 ke 5minit dan cuci dgn pencuci 3 kali 1 minggu shj 1 bekas 20gram boleh guna dlm 10 kali WASSAP : 019-7638500 BANYAK LAGI PRODUK. JOM KLIK SINI https://kosmetikmurahjohor.blogspot.com/

More details

Name Description
Seller Type Others
Website https://kosmetikmurahjohor.blogspot.com

Ad details

Ad ID : 7059
Johor, MALAYSIA - 81200
Mon 09 Jul 2018 12:03 am
54 Views

Advertiser details

lieyza (10)
0197638500
Contact Advertiser Share

Contact form

Sorry, you need to register or login first.

What's wrong with this ad?

Sorry, you need to register or login first.

Add to favorites

Sorry, you need to register or login first.

Related Adverts

1 MINYAK BULUS PUTIH hub 081316077399/ 28dc4599 perawatan payudara
Mon 22 Jan 2018 11:44 am
200 Views
1 CREAM SPL NORMAL 081316077399 PAKET PERAWATAN WAJAH NORMAL
Mon 22 Jan 2018 11:47 am
196 Views
1 ubat gugurkehamilan/019606 1217
Fri 13 Oct 2017 5:54 pm
295 Views
1 POBLING pembersih komedo diwajah 081316077399 / BBM. 28DC4599
Mon 22 Jan 2018 11:43 am
159 Views
1 BODY SLIM SUIT BAMBOO pakaian pelangsing WA 081316077399/ 28DC4599
Fri 12 Jan 2018 12:04 pm
171 Views
1 Firmax3
Thu 07 Dec 2017 12:31 pm
210 Views
1 Kecantikkan adalah milik setiap insan
Fri 23 Mar 2018 11:32 am
170 Views
1 Urut/massage
Sat 02 Dec 2017 2:52 pm
320 Views
massage
Sun 28 Jan 2018 11:23 pm
230 Views
1 Minyak BUASIR / Hemorrhoids Oil
Wed 15 Aug 2018 3:55 pm
35 Views