Adverts - Polish Face Ninaskincare MURAH DAN ORIGINAL


Polish Face Ninaskincare MURAH DAN ORIGINAL

Buy now

Description

Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #PolishFaceNina #FacePolishNina ni tau!! Kesan bole nampak seawal 1 minggu. 2 minit je nak guna utk dptkan kulit camni ? 20g Semakin polish semakin glowing.. makeup makin shining.. dah lah murah .. testi byk membukit... Polish Face Nina kandungan terbaik sugar sweet almond cocoa butter vit e strawberry seed micro collagen menambah seri shine glowing hilang parut kecut jerawat pudar jeragat cerahkn kulit Polish pkai bile u free tak kisah waktu bile pun.. cuci muka jgn lap sapu polish gosok 3 ke 5minit dan cuci dgn pencuci 3 kali 1 minggu shj 1 bekas 20gram boleh guna dlm 10 kali WASSAP : 019-7638500 BANYAK LAGI PRODUK. JOM KLIK SINI https://kosmetikmurahjohor.blogspot.com/

More details

Name Description
Seller Type Others
Website https://kosmetikmurahjohor.blogspot.com

Ad details

Ad ID : 7059
Johor, MALAYSIA - 81200
Mon 09 Jul 2018 12:03 am
13 Views

Advertiser details

lieyza (10)
0197638500
Contact Advertiser Share

Contact form

Sorry, you need to register or login first.

What's wrong with this ad?

Sorry, you need to register or login first.

Add to favorites

Sorry, you need to register or login first.

PREMIUM Ads Package

Related Adverts

massage
Sun 28 Jan 2018 11:23 pm
180 Views
1 BODY SLIM SUIT BAMBOO pakaian pelangsing WA 081316077399/ 28DC4599
Fri 12 Jan 2018 12:04 pm
139 Views
1 MINKAFFE
Fri 03 Nov 2017 1:51 pm
302 Views
2 Pusat Rawatan Islam Al Mustakim
Thu 01 Feb 2018 2:34 pm
179 Views
1 PINSET PENCABUT KOMEDO 081316077399/ 28DC4599
Mon 22 Jan 2018 11:53 am
146 Views
2 Hana Booster Vit-C
Thu 28 Jun 2018 3:40 pm
19 Views
1 Susu Segar Lejen Keluaran Veterinar
Tue 29 May 2018 7:15 am
49 Views
1 SALON SHAPER [081316077399] alat perawatan kuku lengkap BB. 28dc4599
Mon 22 Jan 2018 11:53 am
146 Views
1 Firmax3
Thu 07 Dec 2017 12:31 pm
173 Views
1 ROSLEE SAHRI
Fri 22 Dec 2017 7:27 pm
161 Views